Alla inlägg den 10 juli 2008

Av phoenix - 10 juli 2008 20:10

Imorse sov vi länge, ända till halv tio. Ut och kissade och bajsade och sen in och käkade frukost. La oss i sängen och läste tidningen och då ringer det på dörren. Var mamma och pappa som stannade till på väg hem från Umeå. Dom var nyfikna på att se hur mycket Molly hade växt. Tror dom blev lite förvånad över att se att Molly hade blivit två kattungar helt plösligt. Dom visste ju inte om att Mio flyttat in men tjejerna gjorde succé.


Därefter for vi iväg till Domsjö för att se om Monica hade tid att besikta Mio. Tyvärr var det fullbokat så vi får återkomma på tisdag istället. Passade på att ställa Phoenix på vågen - 10,5 kg idag!


Åkte vidare till Själevad och hälsade på hos Karin, Tobias och Yazza. Mycket skoj tyckte Phoenix att det var att busa med Yazza. Han tyckte även att hon luktade mycket gott och när han fick lov att snusa henne i stjärten ordentligt var lyckan total:)


Tobias var dock en lite farlig typ eftersom att där Tobias befinner sig finns det allt som oftast även nåt läskigt som låter mycket. Idag var största skräcken Tobias sparkbil som han åkte omkring på. Huvva vilken läskig sak. Men med lite övertalning så gick han fram till den:)


Fick även massa hjälp av Karin, hon lagade Phoenix tygbur som han hade rivit hål i och ryckte bort en massa valpludd på öronen. Nu ser ju killen ännu mera vuxen ut- hjälp vad det går snabbt! TACK snälla gulliga Karin för hjälpen!


När vi kom hem så var det dags att käka middag med Lena, mycket trevligt med roligt surr och skvaller. Vi borde ha gjort det där iaf Lena... Nu ligger Phoenix och sover och vilar upp inför helgens bravader.

Ovido - Quiz & Flashcards