Alla inlägg den 14 juli 2008

Av phoenix - 14 juli 2008 22:28

Blev inspirerad av Susanne och Kenzo... Nedan kommer ett kollage från valpträffen. Phoenix och syster Trolla är rätt lika varandra. Hade tyvärr inga bilder där de satt i samma vinkel... Vem är vem?

Av phoenix - 14 juli 2008 21:21

Ja jag kan bara konstatera att Mio och Molly har blivit riktigt bra kompisar! Dom befinner sig nästan alltid på samma lpats, endera leker dom tillsammans, sover tillsammans, äter tillsammans eller går på toa samtidigt:) Är så skoj att se dom! tror verkligen att dom får ut mycket av varandra. Enda nackdelen är väl att dom kanske blir mindre social med människor istället så jag får ligga i och hålla på med dom så mycket som möjligt.


Igår var vi på torpet. Roligt att se hur Phoenix drog mot agilitybanan. Han tycker visst att det är riktigt skoj. A-hindret var han över flera gånger idag med och svansen går som en propeller. Tunneln funkar jättebra, provade även på att böja den lite och det funkade bra iaf.


Idag var vi och spårade lite. La ett lite längre spår idag med en vinkel i. lät spåret ligga 30 minuter den här gången vilket är den längsta liggtiden han har haft. Han var som vanligt väldigt intresserad av spårbörjan. Stod länge vid första blodpölen innan han kom iväg. Hoppas det försvinner när han provat mer. Själva spåret gick bra, han tappade spåret några gånger men jag behövde aldrig hjälpa honom att hitta tillbaka till det igen. Var ytterligare en svårighet idag, spåret gick nämligen över en liten stig. Det hade ju Eliska väldigt svårt med. Phoenix tappade spåret men vände tillbaka och hittade det och gick då rätt! Duktig kille man har!


Träffade Lena och Kaizer en sväng idag. Grabbarna fick springa lösa och busa. Först var Kaizer inte så intresserad och tyckte mest att Phoenix var jobbig och efterhängsen men sen lekte han på fint med honom. Phoenix såg rätt perplex ut när Kaizer inte brydde sig om honom, Va - ALLA älskar mig ju, det måste du också göra! Vad är det för fel på dig????



Ovido - Quiz & Flashcards