Alla inlägg den 18 juli 2008

Av phoenix - 18 juli 2008 10:55

Dagen började med ett besök på Upptaktslägret. Roligt att täffa alla där uppe men framföralt syster förståss samt Anna som jag inte sett sen lägret ifjol. Där fanns det en del att surra om. Visade sig att hon och Olle har köpt hus! Kul:) Phoenix tyckte att det var roligt att träffa Frida igen och hade även rätt roligt med Nils.


Det blev dock ett förskräckligt väder med regn som öste ned och även åska så vi packade in oss i bilen och åkte därifrån en timme tidigare än vad som var tänkt. Då var vi till Åsele och kollade på lydnadstävlingar. Var tänkt att vi skulle heja fram Annica och Figo till en första plats med första pris men det ville sig inte riktigt. Figge var totalt borta idag och gjorde inte många rätt. Gick med nosen i backen och verkade inte märka att matte pratade med honom.. Han låg till och med och sov innan han skulle in så det hade nog blivit lite mycket för honom med tävlingar två dagar före samt besökare hemma på gården. Vi hoppas att ni klarar det nästa gång istälet. Vi kommer hålla tummarna för er.


Hade mycket trevligt i alla fall och det var roligt att träffa Annica igen, var ju ett tag sedan sist. Mycket trevligt samtal hann vi med:)

Ovido - Quiz & Flashcards