Alla inlägg den 16 juli 2008

Av phoenix - 16 juli 2008 16:30

Var in på stan idag med Catta och Phoenix och promenerade runt. Ville se hur Phoenix skulle reagera som när det var liv och rörelse och en massa som hände runt omkring honom. Det gick jättebra, han var glad och sprallig hela tiden, var mycket att titta på och en hel del att lukta på. Han charmade nog en hel del människor. Ingenting upptäckte han som var det minsta läskigt:) Inte ens statyn på torget som Eliska var så himla rädd för...


Såg en rent bedrövlig syn dock. Gick förbi en tjej med den minimalaste kjol jag sett på länge. Nästan så att rumpkanten syntes under. Dessutom var hon inte alltför ung heller och borde kanske ha bättre vett kan man tycka. Men men, det är upp till henne... Synd bara för det är ju mycket yngre tjejer som ser upp till dom som är äldre. Man kunde ju önska bättre förebilder.


Igår var vi på torpet en sväng. Kul, Phoenix är verkligen förtjust i agilitybanan, tunnlarna springer han igenom utan att blinka. Den platta tunneln går han igenom om man håller upp den lite men han har inte fattat ännu att man kan krypa igenom även när den ligger. Då tror han att den är stängd:) Vi tränade även en hel del passivitet för det var ett annat ekipage där och tränade. Bra att bara få tillfälle att sitta tysta och titta på när andra hundar har skoj. Blir nog en tur upp ikväll med. Just nu ligger lilleman och sover. Mycket intryck som måste bearbetas efter stadsvandringen.  

Av phoenix - 16 juli 2008 12:06

De flesta som svarade på frågan hade rätt, det är Trolla som är till vänster och Phoenix till höger. Roligt att se att alla inte svarade samma svar. Jag tyckte inte att det blev helt bra eftersom jag inte fick några riktigt bra kort på Phoenix från valpträffen. Honom har man ju kort på sen tidigare och träffar hela tiden så man koncentrerade sig på att knäppa på dom andra. Det ledde till att han var betydligt yngre på sitt kort än vad Trolla var så jag trodde att det skulle bli för enkelt.


Men de är otroligt lika varandra sett till hela teckningen egentligen. Phoenix har lite mer vitt än Trolla, dels i nacken och dels så går hans vita teckning hela vägen från nosen och ned till magen. Hon har ett parti med rött innan det vita på bröstet börjar. Man kan även se på bläsen att det är lite skillnad. Trollas bläs viker av lite åt vänster på bilderna i höjd med ögonen och Phoenix´s åt höger. Lägger två enskilda kort på dem här nedan, Trolla överst och Phoenix under.

Ovido - Quiz & Flashcards