Alla inlägg den 2 augusti 2008

Av phoenix - 2 augusti 2008 09:49

Vaknade tidigt av att väckaren ringde. Fy vad jobbigt, hade bara lust att vända mig om och sova vidare men det var bara att kliva upp. Hade ju lovat att hjälpa till att snitsla spår inför tävlingarna i högre spår som Öviks BK har nästa helg. Gjorde mig i ordning och gick ut på parkeringen där Lena och Kaizer väntade. Phoenix är för liten så han fick stanna hemma med syster min. Vi körde ut till flygplatsen där vi mötte upp med de andra och fick en liten skiss för hur spåret skulle se ut. Vidare färd mot spåren.


Efter lite letande hittade vi vår startplats och drog iväg in i skogen. LIte dryg terräng var det men efter att vi hade traskat runt spåret hade vi hunnit med att snitsla, hitta både hjortron och blåbär, Lena blev stucken av en geting, Kaizer hade badat i en lerpöl och vi hade haft skoj! Sedan blev det grillning tillsammans innan vi avslutade med ännu ett spår. Den här gången var det bättre terräng så det spåret gick mycket snabbare att gå ut.


Kvällen blev lugn. Frida var ute på krogen med Linnea så jag och Phoenix for upp på torpet och gick ett viltspår. Medan vi väntade på att spåret skulle ligga till sig så traskade vi runt lite i skogen. Då hann lilleman med att lyfta på benet och kissa två ggr... Spåret gick riktigt bra!


Hem, satt lite vid datorn, städade, såg på film innan det var dags att sova.

Ovido - Quiz & Flashcards