Alla inlägg den 19 augusti 2008

Av phoenix - 19 augusti 2008 12:59

Igår var det träning på torpet igen. Den här gången var det jag med Phoenix, Ulla med Easy och Casper, Lena med Kaizer, Karin och Vickan med Yazza, Susanne med Kenzo, Sonja med Chevelle samt Åsa (?) med Jonna. Vi började med lite kontaktövningar, speciellt bra för Fnixo och Cappe. Sedan lite inkallning innan vi gick ned på planen för lite lydnad. Vi tittade mest på idag, nyttigt det med. Sen körde Sonja lite utställningstips och visade hur vi skulle springa samt ställa upp våra hundar. Avslutade på agilitybanan där vi körde lite tunnlar samt flyball. Det tycker min lille kille är jätteskoj!


Har dessutom börjat jobba igen. Frida ställer upp och har hand om Fnixo på dagarna vilket har funkat suveränt bra så här långt. Han har sällskap hela dagarna samt slipper följa med på jobbet. Kan inte bli mycket bättre. För egen del känns det lite tungt att börja jobba igen men det går det med. Bara att gilla läget.


Måste tyvärr tacka nej till kennelträffen, blir för långt att åka ned igen

:( Hade jättegärna åkt ned och träffat alla men vi får ta det nån annan gång. Tråkigt bara att inte kunna vara med på en kennelträff och träffa alla andra hundar. Hoppas att det blir många andra som kommer iaf så det blir en givande dag. Men det tror jag för det verkar vara en stor uppslutning när det händer saker där nere... Jätteskoj! Nästa gång vill vi också vara med:)


Ikväll blir det fågelträning i Järved vilket kommer uppskattas av Phoenix. Han tycker verkligen att fåglarna är roliga:=)





Ovido - Quiz & Flashcards