Alla inlägg den 21 augusti 2008

Av phoenix - 21 augusti 2008 14:16

Var på hundtorpet igår med Ulla. Började med en promenad i skogen. Skönt för hundarna att få busa av sig lite tillsammans innan träningen. Den här gången tänkte vi passa Casper så han inte skulle bada i nåt dyhål. Gick kanonbra, vi traskade på och Ulla sa tidigt NEJ till honom innan han hann med att bada vid första hålet. Men sen gick det åt skogen alldeles. Vi gick och surrade på och hade helt förträngt att det fanns ett till längre fram. Givetvis hade inte Cappe glömt det utan han hoppade glatt ned och kom sen upp igen lika svart och fin som sist:( Bra uppmärksamhet från oss- NOT!


Körde inte så mycket träning, mest stanna kvar och grunder till fritt följ. Phoenix skötte sig snyggt och jag är nöjd med honom. Pratade en del med lite goldenfolk samt tittade på när Annica och Marie mfl tränade. Därefter blev det lite flyball innan det var dags att plocka undan. Då kom Marie med Niva och ville busa, givetvis ställde Phoenix och Casper upp:)


När jag kom hem sen på kvällen så upptäckte jag att nu hade Phoenix tappat de sista tänderna. Det var "huggtänderna" i överkäken som hade försvunnit så nu ska det snart bli slut på valpnaffsningarna. Nu kan han ju int skylla på tänderna så länge till. Huvva vad fort det går, redan stora killen ju. Känns ju inte alls länge sedan som man hämtade hem lilltrollet och nu väger han plötsligt 14 kg, har nästan vuxit ikapp de vuxna hundarna på höjden, har tappat alla tänder samt lyfter på benet nästan varje gång han kissar...

Ovido - Quiz & Flashcards