Alla inlägg den 4 augusti 2008

Av phoenix - 4 augusti 2008 18:20

Efter lite frukost så skjutsade vi syster till Gullänget och stan för att hon skulle lämna in jobbansökningar hos några salonger. Därefter styrde vi mot Järved för att hälsa på Ulla, Casper och Easy. Det var ju ett tag sedan vi träffade dom eftersom de har varit ute med båten och på tollarspecialen så det var spännande att få se Casper igen. Åhh han hade växt på sig ordentligt och var en jättefin kille.


Killarna lekte en massa och vi fikade lite. Tyvärr så blev Casper lite dålig och kräktes några gånger. Sen var han trött så vi tog med oss Phoenix och Easy och gick till skogen för lite fågelträning. Phoenix var jätteduktig, plockade fågeln direkt och kom in bra med den. Blev lite konfunderad när Ulla stod som dold kastare och ville gå fram och visa henne vad han hittat istället för att komma in med den. Men när jag ropade på honom så kom han med den.


Easy var inte speciellt förtjust i fåglarna, truten tyckte han var äcklig och ville inte plocka upp men trasten tog han. Han tyckte det var roligare när han fick söka av en ruta och komma in med lite leksaker istället. Det löste han kanonbra! Nu ska vi ta tag i fågelträningen. Jag har ju sagt att jag ska försöka köra fågel en gång i veckan iaf för att upprätthålla hans intresse att bära dom och Ulla var sugen på att vara med. Riktigt roligt!


Frida har nu åkt hem igen,trist men hon kommer tillbaka igen. Hoppas jobbjakten går bra nu! 

Ovido - Quiz & Flashcards