Alla inlägg den 29 augusti 2008

Av phoenix - 29 augusti 2008 22:10

Imorn ska vi ju på inofficiell utställning, första gången för oss i ringen. Har inga förhoppningar om att det ska gå bra eftersom han har ett diskvalificerande fel men det är roligt att vara med iaf. Dessutom är det kanonbra träning för Phoenix. Ska dessutom bli intressant att läsa kritiken han får och se vad domaren tycker om hans exteriör i övrigt. Så idag har vi duschat för att opm möjligt få lite fluffig päls inför morgondagen.


Blöt hund innebär i vårt fall galen hund. Han springer runt i lägenheten som en tok och bara busar. Den här filmen tog jag i sovrummet när han såg till att matte minsann också skulle få sova blöt:)



Av phoenix - 29 augusti 2008 21:28

Idag tänkte jag lägga ut två filmsnuttar. Den första kommer här. Det är från igår när jag satt vid datorn och såg på film. Phoenix hade tråkigt och kom då på att han kunde busa med Mio som låg i soffan och vilade. Det var tydligen riktigt roligt för han höll på länge innan Mio gav upp och gick därifrån. Dom busar mycket tillsammans dom där två. Med Molly busar Phoenix mycket mindre och Selma är uteslutet. Hon skulle aldrig gå med på att leka med honom:)



Ovido - Quiz & Flashcards