Alla inlägg den 23 augusti 2008

Av phoenix - 23 augusti 2008 12:43

Igår for jag, syster och Phoenix upp på hundtorpet för att kolla på kvällstävlingarna i lydnadsklass 1 och 2. Vi kom upp precis i tid för att se första platsliggningen med Yazza och Easy på startlinjen. Båda klarade sig utmärkt trots att det var en pudel som satte sig upp. Sen var det dags för grupp två med Fox och Kaizer. Där ställde sig en hund upp ganska snabbt och gick fram och störde en annan hund men ingen annan klev upp. Dåligt av domaren bara att inte uppmana ägaren att hämta sin hund. Man kan ju tänka på den stackaren som låg bredvid. Onödigt om deras platsliggning ska bli förstörd. Men men, nu gick det ju bra iaf.


Yazza svarade för en lysande insats. Hon klev av planen som klassegrara med 188 poäng! Riktigt roligt att se, bra jobbat både Yazza och matte. Sen var det Easys tur, han plockade poäng i alla moment och fick ett första pris med 169,5 poäng. Bara ett kvar nu:) Foxen klarade sig strålande han med, 1:a pris och 170 poäng. LP1 till Foxen, GRATTIS! Kaizer gjorde bra ifrån sig på flera moment men gjorde tyvärr ett ypperligt ställande när han skulle lägga sig ned. 0 poäng där vilket ledde till ett försmädligt andra pris på 157 poäng.


Sen var det dags för klass två med Kenzo. Tyvärr låg han inte stilla ochtyst på platsliggningen utan fick poängavdrag där. Sen skötte han sig strålande resten av programmet med 10:or på rutan och hoppet bland annat! Riktigt bra jobbat båda två, det var ni väl värda!


Enda nackdelen med kvällen var att det var så kallt. Inte roligt alls nu när hösten närmar sig med stormsteg...

Ovido - Quiz & Flashcards