Alla inlägg den 6 augusti 2008

Av phoenix - 6 augusti 2008 12:43

Har just kommit hem efter en helt underbart trevlig träningsrunda på torpet. Hela gänget samlat förutom Gizela med Foxen. Karin med Yazza, Susanne med Kenzo, Ulla med Easy och Casper, Lena med Kaizer, Ask och Baghera samt Nelly och så jag och Phoenix. Började att gå rundan tillsammans med Ulla, grabbarna njöt i fulla drag och hade jätteskoj tillsammans och Phoenix fortsatte att lyfta på benet med jämna mellanrum. Har blivit stor kille nu!


Sen var vi på apellplan och körde lite lydnad, tittade på när de som ska tävla körde igenom lydnadsklasserna. Såg jättefint ut så jag tror på tollarframgångar på hemmatävlingen! Sen körde jag lite vilt med Phoenix vilket gick bra. Han hade lite problem med truten idag när den var heltinad för han snubblar på den när han kommer in i den och tappar den. Nästa gång ska jag knyta ihop den så vingarna ligger mot kroppen istället för att de faller ut.


Nu blir det tv-soffan och titta på damernas OS-premiär. Får se sen om vi drar söderut för att titta på lite fotboll live. Måste fundera lite på det och kolla upp om den jag vill träffa och prata med ska dit...


Blir nog en tur till Karin i veckoslutet för att få lite miljöträning på Phoenixen. Är kanon att vistas hemma hos Karin med Tobias som far fram som en virvelvind och lever om. Bättre går inte att hitta! Tack Karin för att du hjälper till så bra!





Ovido - Quiz & Flashcards