Alla inlägg den 13 mars 2009

Av phoenix - 13 mars 2009 10:22

Igår efter jobbet blev det en tur bort till Sörliden för att promenera med Phoenix i skogen där. När vi hoppade ur bilen på parkeringen så dyker det upp en terv på snövallen bredvid. Det visade sig vara Berit och Mini som precis hade vart ute på en promenad:) Roligt att stöta på bekanta efter vägarna.


På kvällen var det sen dags för tollarträning på Johanssons. Det var jag med Phoenix, Ulla med Casper och Easy, Yessica med Amos samt Susanne med Kenzo och Kelly. Jag körde några moment från klass två idag. Mest nöjd med rutan och hoppet. Hoppet verkar han verkligen ha fått kläm på och vet vad han ska göra. Rutan funkar till 90 %, lite mer att jobba med där dock. Största svårigheten i klass två för närvarande känns inkallningen med ställande. Nån som har nåt bra tips? Det funkar väl relativt bra men inte klockrent. Tänk om man fick till det momentet som Nina och Skoj... Hehe, drömma kan man ju alltid:)


Nu närmast väntar 2½ timmes jobb och sedan ska jag hem och ta med mig Phoenix på en tur. Får se om vi tränar nåt annars blir det bara en myspromenad och lite lek. Imorn blir det dock skoj när det blir tollarträff. Då blir det både lydnad och fågelapportering. Ser verkligen fram emot det! Kul när det kommer gäster på träningen med:) 

Ovido - Quiz & Flashcards