Alla inlägg den 23 mars 2009

Av phoenix - 23 mars 2009 21:16

 

Ja efter den lilla tendens till vår som varit så är det nu åter jättevinter igen. Det har öst ned snö under kvällen, typ 5 cm pudersnö skulle jag tro att det är. Känns bistert då man kan läsa om folk som har snöfritt och riktig vår när man själv pulsar omkring i djupsnön:( Vill också ha barmark! Längtar enormt efter att få vara ute i skogen och spåra och apportera. Men det kommer väl, blir ju såna här bakslag varje år. Fattar inte att man inte vänjer sig...


Är nyss hemkommen efter träning. I början vräkte snön verkligen ned, såg ut som ett gäng snögubbar som stod där på planen:) Dock lugnade det ned sig efter ett tag. Men kallt var det. Stod kvar en bra stund och surrade med Malin efter träningen och huvva vad kall man blev. Funderar starkt på att hoppa ned i badkaret. Phoenix skötte sig bra idag. Är bara slalomövningarna som han inte gillar. Men det är ju inget nytt:)


Vi passar på att gratulera Casper som fyller 1 år imorn! Du är super Cappe, Phoenix allra bästa vän:) Hoppas att du får en härlig första födelsedag! Bjuder du på tårta???

Ovido - Quiz & Flashcards