Alla inlägg den 31 mars 2009

Av phoenix - 31 mars 2009 15:48

Vill börja med att tacka för alla gratulationer till Phoenix första pris i fredags! Värmer massor vill jag lova! Är lite oväntade personer som sett att vi tävlat och som nu har hört av sig. Det är alltid skoj!


Igår var vi på bilprovningen men hade ingen superdag direkt. Phoenix gillar inte riktigt den typen av träning, blir låg och ovillig att delta. Så det kanske är tur att det är ett uppehåll nu. Sen får vi se till hösten igen om han är mer sugen då. Just slalomövningar och andra övningar där man är omgivna av närgångna hundar ogillar han.


Slutade med att jag, Karin och Susanne tog en promenad istället och surrade av oss lite. Skönt för både oss och hundarna tror jag. Vi gick sedan på Coop och fikade lite eftersom att Susanne var tvungen att invänta att barnens träning skulle sluta.


Dagen har vart hektisk. Mycket som skulle fixas och ordnas imorse. Inte några roliga sysslor men förhoppningsvis får man igen det senare. Skedde en olycka på skolan idag. En elev som fick en trolig allergichock med ambulansfärd som avslutning. Var dock inte inblandad själv så det kändes skönt. Som tur var så hade det gått bra till slut iaf.

Ovido - Quiz & Flashcards