Alla inlägg den 18 mars 2009

Av phoenix - 18 mars 2009 21:39

Idag har jag tillbringat dagen i Solberg. Vi hade friluftsdag med skolan och jag hamnade på slalomalternativet. Vi hade underbart väder, strålande sol och nån minusgrad. Kunde inte bli mycket bättre. När jag kom hem igen så tog jag Phoenix och åkte bort till skogen.


Vi gick upp till vindskyddet och knäppte lite kort och lekte. Sen tog vi en kortare runda tillbaka mot parkeringen. På vägen till bilen mötte vi Berit och Mini, en tervtik som är ungefär en månad äldre än Phoenix. Vi har träffats tidigare på samma ställe och hundarna brukar få vara lösa och busa lite, så också idag.


Skillnaden var dock att idag var Phoenix betydligt mer intresserad av Minis bakdel än tidigare och han skulle bestämt jucka på henne. Om det sen skedde på rätt ställe eller på sidan spelade mindre roll. Tydligen var hon väldigt snygg och intressant idag.


Senare på kvällen träffades vi på Johanssons Plåt för lite tollarträning. Idag var det bara jag, Ulla och Yessica men vi jobbade på en bra stund. Fick inleda med att bli arg på Phoenix då han pinkade på hindret men därefter gick han som en gud:) Idag smakade tydligen inte Amos apportbock lika illa heller:)

Ovido - Quiz & Flashcards