Alla inlägg under juni 2008

Av phoenix - 3 juni 2008 09:12

Ja nu har Phoenix varit hemma i Övik i mer än ett dygn. Känns fortfarande helt otroligt bra.


Under gårdagen var vi och hälsade på Susanne och Kenzo för att hämta hem lilla Molly som Susanne varit så snäll och tagit hand om i helgen medan vi for och hämtade lillkillen. Lite passiv först när Susanne kom ut och ville hälsa men när han väl vågat sig fram och suttit i famnen en stund så gick det bra. Farbror Kenzo fick komma ut och hälsa och det tyckte Phoenix var skoj. Busade bra tillsammans så det lär inte bli några problem att ha honom där en stund på torsdag.


Åkte och köpte en ny visselpipa eftersom att jag glömde den vi fick av Ingrid. Dumma Jennie! Sedan varvades dagen med att sova, gå ut och kissa samt leka. På kvällen var Catta hit och kikade lite och då passade jag på att åka och handla lite mat med. Då slapp han sitta ensam kvar i bilen.


Somnade lite tidigare än igår så nu vaknade han redan vid sex och var orolig. Vi gick ut och han kissade direkt. Sen gick vi in igen och somnade om till nio. Nu har vi vart ut och lekt en sväng och även ätit frukost med god aptit.   

Av phoenix - 2 juni 2008 16:07

Huvvaligen!


Det bor ett MONSTER hos matte!!! Han är rätt liten, orange och har hjul. Han har en lång snabel med ett hemskt huvud och han morrar hela tiden samtidigt som han förföljer matte. Uscha säger jag bara, jag sprang och gömde mig. Men då matte ropade var jag ju bara tvungen att kika fram. Med lite lock och pock samt några godisbitar så vågade jag mig fram till honom. Men jag litar inte på honom, bäst att man håller sig undan ett tag...


Jag har fått en ny kompis med, en liten konstig sak som matte kallar Molly. Hon är söt men fattar inte helt när jag vill leka.. Måste fundera ut hur jag ska få henne att förstå hur skojig jag är. Nån som har nåt tips??

Av phoenix - 2 juni 2008 09:30

Här kommer lite bilder på Phoenix första dag hemma. Var svårt att knäppa då han helst vill vara nära:)

Av phoenix - 2 juni 2008 06:45

Efter en lång väntan är nu äntligen lillkillen hemma i Övik. Känns hur skoj som helst! På vägen hem skötte han sig så himla bra. Sa inte ett ljud på hela vägen. Låg så snällt och fint på golvet tills vi var i Uppsala, sen ville han sitta i knäet. Var duktig och både kissade och bajsade i Söderhamn trots att det var läskigt att vara ensam på en ny plats med massor av ovanliga saker. Det var oerhört varmt i bilen så det blev mycket vatten, baddning med våt trasa och ligga i skuggan men det löste han bra.


Grinade lite igår när jag stoppade honom i buren för att sova men slutade på  ca 3 minuter. Somnade och sov tills min väckare ringde imorse. Nu har vi vart ut och kissat. Ska leka lite och äta frukost strax. Skriver mer om han somnar sen.

Ovido - Quiz & Flashcards