Alla inlägg den 6 september 2009

Av phoenix - 6 september 2009 22:27

Här kommer några bilder men han är svår att knäppa på. Står ju inte stilla...



Av phoenix - 6 september 2009 18:25

Ja, blir korta små inlägg nu i början, vill inte sitta för mycket här så grabbarna blir ensamma. Vi jobbar på att lära känna varandra. Dice är en pratsam kille som gärna bjuder Phoenix till lek med skall. Han är framåt och kollar av det mesta så här långt. Han kommer gladeligen tillbaka med det man kastar åt honom och vill gärna ligga helst på en med sakerna när han gnager på dom.


Phoenix tycker nog att det är lite jobbigt. Han vill hela tiden vara med och leka om Dice får göra något. Han vill absolut leka med just den saken som Dice håller på med. Han har sagt ifrån åt Dice ordentligt en gång, då blev lillen rädd och skrek rätt ut. Men nu är det inga problem så det är skönt. Får hålla ett öga på dom dock tills man ser att de verkligen kommer överens.


Nu blir det middag för mig och Frida och sen ska vi ta en tur med Phoenix, då får Dice åka ryggsäck.

Av phoenix - 6 september 2009 14:51

Nu har vi precis kommit hem efter att ha varit och hämtat Dice. Resan gick fint, något enstaka gnäll i början men sen sov han i princip resten av tiden. Nu håller Phoenix på att visa honom runt i lägenheten. Är en tuff kille men han gillar inte att ha koppel på...

Ovido - Quiz & Flashcards