Alla inlägg den 23 september 2009

Av phoenix - 23 september 2009 21:20

Ikväll var det lydnadsträning tillsammans med Ulla och Yessica igen. Var en sån där träning när allting gick som man ville. Phoenix var taggad och gjorde så himla bra ifrån sig. Idag körde vi mest bara moment ur klass tre. Var riktigt roligt och Phoenix var så duktig. Rutan provade vi för andra gången någonsin och han går ut med fint tempo, stannar direkt när jag säger till, lägger sig utan problem och kommer på inkallningen:) Kan man annat än älska den killen? Han är verkligen en goding.


Den andra godingen håller jag på att klicka in. Jag tror att klickerträning kan vara ett bra alternativ till den mer traditionella träningen. I övrigt är det mest kontakt, inkallning, sitt och ligg som vi övar på. Idag var grabbarna ensamma hemma en stund på eftermiddan. Var verkligen en glad kille som skuttade i köket när jag kom hem:) Han är så himla söt!


Båda två var med matte på jobbet en sväng idag och hjälpte till på skoljoggen. Kan lova att Dice gjorde succé. Alla barnen skulle klappa honom och han var helt oberörd av uppmärksamheten. Cool kille:) 

Ovido - Quiz & Flashcards