Alla inlägg den 30 september 2009

Av phoenix - 30 september 2009 21:18

Idag har jag vägt Dice igen och nu har han passerat 7 kg. 7300 gram väger lilltrollet nu, så snart är han ikapp Phoenix 12-veckorsvikt:P


Efteråt var jag och Ulla upp till Bergsjön och rastade hundarna inför träningen. Easy och Casper skulle givetvis bada och lille Dice stod på klippan bredvid och skulle kolla vad dom gjorde. Jag hann bara tänka det där kommer inte gå bra och sen så trillade han i sjön:) Men inte bekom det honom inte. Han tog sig i land och sen var det full fart som vanligt:)


Träningen gick jättebra för Phoenix. Vi jobbade med tvåans moment idag och det gick riktigt fint. Hoppet hade han dock lite bråttom på och hoppade tillbaka på tävlingsledarens kommando. Sen strulade han lite när vi gjorde om det men i övrigt gick han fint. Hoppas det håller i sig tills tävlingarna:)


Dice fick komma ut och träna lite han med. Nu fattade han plötsligt ligg utan handtecken! Körde lite inkallningar mellan mig och Ulla och till matte var det full fart. Till Ulla var han mer tveksam tills hon plockade fram FLODIS. Honom tyckte även Dice om och då kunde man springa till Ulla med:)

Ovido - Quiz & Flashcards