Alla inlägg den 16 september 2009

Av phoenix - 16 september 2009 12:27

Igår var jag och Ulla uppe på Åsberget och tränade fågel. Tyvärr jobbade Yessica så hon och Amos kunde inte vara med. Det innebar att vi inte kunde jobba på linje som vi vant oss vid utan fick ta en hund i taget. Märktes framförallt på Phoenix att han mår bra av konkurrensen på linjen. I första omgången startade han kanon, bra tempo, tog fågeln i farten och in med den. När han märkte att han inte hade någon konkurrens så föll tempot och han blev slarvigare. INTE bra!


Casper ville inte ta fågeln till en början men på slutet av träningen var det inte några problem. Då var han helt med och ville plocka pippi. Easy var det inga problem med pippin inte, snarare tvärtom. Ville inte ta dummysar när man kan få fågel. Phoenix körde, förutom i första omgången, med sitt sedvanliga snusande på pippin. Måste fortsätta öva.


Efteråt fick Dice testa pippin med. Wihhooo, då försvann allt vad bra inkallning heter. ÄR MIN PIPPI sa han och behöll den. Pippin skulle DÖDAS! Får köpa egna fåglar åt honom om han ska fortsätta så här. Annars har vi snart inget träningsvilt:)

Ovido - Quiz & Flashcards