Alla inlägg den 10 september 2009

Av phoenix - 10 september 2009 22:27

Var på Reginas idag och införskaffade en ny spårlina till helgens tävlingar eftersom våran gamla var för kort. Dice fick följa med in och välja och han gjorde som vanligt succé. Alla som ser honom smälter som socker:) Tro hur hans ego kommer vara om ett par veckor... :P Passade även på att väga honom och vågen stannade på 5,3 kg. Ska försöka väga honom nu med jämna mellanrum. Phoenix vägde jag inte förrän han var 12 veckor så jag kan inte jämföra dom ännu men jag tycker att Dice känns mindre.


I övrigt är det rätt stor skillnad på dom med. Phoenix var en snäll valp, det här är en buse:) Phoenix bets men den här bits HÅRT! Phoenix gnagde inte på annat än sina leksaker, den här gnager på ALLT:) Har inte för mig att Phoenix kissade lika ofta heller. Men kanske har jag förträngt hur Phoenix verkligen var... Sen hoppas jag ju att dom ska vara olika. Vill ju ha motor och energi i Dice som jag ibland saknar i Phoenix. Han var verkligen en kanonbra första hund. Nu ska Dice tillföra nästa dimension.


Körde lydnad med Phoenix ikväll. Gick så himla fint. Yessica och Amos var oxå med men Amos var inte på humör idag. Har anmält till ett par lydnadstävlingar nu i oktober. Ska bli så himla skoj! Går han som han gör nu så blir jag nöjd oavsett vilka poäng han får. Han är så med och vill så mycket för tillfället! Då är det ROLIGT att träna:)


Funderar även på om jag ska ställa ut honom i Umeå i november. Vill ju gärna att han ska ha hunnit sätta lite mer päls innan men det är ju ett tag kvar tills dess. Gör jag det så ställer jag nog Dice med om dom har valpklasser. Är alltid bra med lite ringträning och kul med en bedömning på honom:) 


  

Fick den här bilden från Lena. Hon tog den när vi var uppe och hämtade Dice. Jucka på storebror första gången man ses... Phoenix blev helt paff:) 

Ovido - Quiz & Flashcards