Alla inlägg den 11 september 2009

Av phoenix - 11 september 2009 20:10

Dagen började väldigt lugnt, vi gick ut en sväng och kissade vid nio och sen somnade vi om. Vi låg och myste i sängen alla tre, riktigt nice. Sen tog jag och killarna en tur upp i slalombacken och åt lunch i det fria. Dice gjorde sitt bästa för att kolla vad brorsan hittade på men samtidigt var han noga med att inte springa för långt från matte:) Knäppte lite kort på dom medan vi var där. Några kommer nedan.


Var hem och sov ett tag, eller matte roade sig med att läsa medan grabbarna sov. På eftermiddagen sen så åkte vi till Hörnsjön så att Phoenix skulle få en promenad. Dice skulle åka ryggsäck tyckte matte medan Dice INTE tyckte det. Kinkig kille som gjorde sitt bästa för att kravla sig ur men det slutade med att matte vann:P


Nu har vi nyss ätit middag och Dice har somnat i hagen. Brukar sätta ned honom där när vi ska äta för att han ska lära sig att inte vara vid bordet utan gå och vila istället. Han är så söt när han ligger där. Har stuckit ut tassarna genom gallret:)


Han har fått testa att vara helt ensam under små korta stunder idag. Då har jag och Phoenix gått runt huset vilket tar 5-10 minuter. Han har mig veterloigen varit tyst och när vi kommer in så ligger han och väntar i vardagsrummet. Duktig kille!



                      


Ovido - Quiz & Flashcards