Alla inlägg den 17 september 2009

Av phoenix - 17 september 2009 21:40

Igår var jag och Ulla i Gullänget för att träna lydnad med grabbarna. Vi körde en hund i taget och alla gjorde bra ifrån sig. Först ut var Cappe som fick öva de olika momenten i klass ett. Han är jätteduktig och kommer få riktigt bra poäng när han väl kommer till start. Ska bli så roligt att följa honom på tävlingsbanorna. Han är en superhärlig hund som vill så himla väl!


Sen var det Phoenix tur. Med honom körde jag lite blandade moment ur klass två. Han var helt med idag och ville verkligen göra rätt. Det var inga som helst problem att bära Ullas apportbock heller. Vet inte varför det strulade på tävlingen. Var riktigt roligt att köra honom!


Easy stod näst på tur. Han körde lite blandat ur klass två och tre. Villig kille som gjorde sitt bästa hela tiden. Han är otrolig den hunden. Vill alltid göra Ulla till lags och lär sig allt snabbt! Dom är verkligen ett team dom två.


Sedan körde vi alla hundarna ytteligare en vända. För Caspers del så körde vi igenom klass ett med kommendering och jag filmade. Ska sätta ihop filmen i helgen och sen får vi se om Ulla vill visa upp den offentligt. Med Phoenix körde jag lite moment ur klass tre vilket han klarade bra. Jobbade med hoppapport och sättande under gång samt lite grunder till läggande under inkallning. Easy fick fortsätta med klass tremomenten.


Barbro kom förbi och kikade lite på Dice så då la vi en platsliggning med våra tre killar och hennes Zäta. Gick fint så vi är helnöjda med träningen! Dice fick komma ut och busa efteråt. Körde även lite inkallningar med honom!

Ovido - Quiz & Flashcards