Alla inlägg den 6 januari 2009

Av phoenix - 6 januari 2009 14:39

Vilken otroligt härlig kille jag har! Idag var jag och Frida ut till Ottelandet för att köra lite rapport med Phoenix. Har mest bara kört korta sträckor där han har sett oss båda två hela tiden och nån gång kört med skymd mottagare. Idag skulle vi för första gången prova en lite längre sträcka med skymd mottagare.


Det var med spänd förväntan som jag och Phoenix traskade iväg genom skogen. Satte honom vid slutmålet och frågade vart Frida var. Sen kommenderade jag marsch och iväg stack han i full fart. Han kom fram till Frida utan problem meddelade hon via radion. Jag traskade ut en förlängning och väntade. Jag stod då så att jag kunde skymta min första placering. Efter en stund kommer Phoenix dit, minskar ned på tempot, ser lite osäker ut. Ska han vända tänker jag men står tyst kvar. Nej då, han kommer strax springande över det lilla krönet och får syn på mig.


Skickar tillbaka till Frida, inga problem den här gången heller. Full fart ut och visar inga tecken på att tveka. Går ut en till förlängning och efter en stund kommer han rusande tillbaka. Mattes gopojke! Klarade allt utan problem idag. Är så stolt över honom. Trodde att han skulle kunna tveka lite men inte då:) Så roligt att träna såna här dagar!


Den sträckan han sprang på slutet idag är likvärdig med de sträckor vi körde med Eliska förra vintern. Tänk att han redan klarar det! Ska bli skoj att fortsätta jobba:)

Av phoenix - 6 januari 2009 10:38

Glömde skriva igår att vi var in på Reginas på väg hem efter träningen och vägde alla killarna. Blev väldigt förvånade vill jag påstå. Hade trott att dom skulle vara jämntunga och att om nån var tyngre så skulle det vara Casper eftersom han dels ser kraftigare ut över hela kroppen och dels har mycket grövre benstomme. Men vi hade fel, Phoenix vägde 21,5 och Casper 20,5. Ulla blev så förvånad att hon var övertygad om att hon sett fel. Casper fick ställa sig på vågen igen, men den sa samma sak igen, han är 1 kg lättare än Phoenix. Även Easy fick väga sig och han var tyngre än småkillarna. Hela 24 kg vägde han! Stor och ståtlig kille är han!

Ovido - Quiz & Flashcards