Alla inlägg den 9 januari 2009

Av phoenix - 9 januari 2009 20:53

Slutade jobbet tidigt idag, var hemma strax efter ett och då tog jag med mig Frida och Phoenix och åkte bort mot Ottelandet. Vi körde några rapportsträckor. De två första gick kanon, men sen hade han lite problem på tredje sträckan så då kortade vi ned och körde en jättekort sträcka som avslutning. Är väldigt nöjd med honom ändå måste jag säga!


Efter det så gick vi ned till stranden. Var hur mysigt som helst, lätt solnedgång och öppet vatten. Passade på att knäppa lite nya kort på Phoenix. Alltid lika skoj att försöka få fina kort på lilleman men alltid lika svårt att lyckas. Speciellt ståbilderna är svåra att få till. Bara att jobba vidare med att ställa upp honom.


Har även hunnit med att vara ute och leka lite och öva på smådelar av lydnadsmomenten. Imorn blir det fågelträning med Ulla och hennes killar. Får se om det dyker upp några fler, hoppas kan man ju:)


Nu ser vi på Let´s Dance och Linnea är här. Vi är inte överdrivet imponerade ännu kan jag lova. Får se om andra halvan av startfältet kan bidra med nåt mer... Annars blir årets upplaga inge vidare.

Ovido - Quiz & Flashcards