Alla inlägg den 31 januari 2009

Av phoenix - 31 januari 2009 10:59

Ja nu är det bara ca en halvtimme kvar tills vi ska åka iväg till Järved för veckans fågelträning.. Kommer nog ha en taggad kille eftersom han inte har tränat någonting alls de sista dagarna. Både torsdag och fredag blev det enbart promenader. Igår var vi upp och kikade lite på brandområdet. Huvva, hela huset är nedbrunnet till murstocken.. Tänk vad fort det kan gå. Tur att det hände på kvällen och inte under natten. Vem vet hur det hade kunnat sluta då.


När vi var där träffade vi en ny tollare som vi inte sett förut. Var en tjej på åtta år som ursprungligen kommer ifrån Sundsvall. Fina kallades hon för. Hennes matte hade börjat spana runt lite på kennlar för att senare kunna köpa en ny hund. Vi hade ganska lika åsikter... Var roligt att träffas! Det var en stilig tjej!


På måndag startar SSRK-träningarna igen. Det ser vi fram emot! Är riktigt nyttigt för Phoenix med så pass många nya hundar på en och samma gång. Sen är det lydnadskurs på torsdag. Det blir en bra uppladdning inför lördagens bravader. Har fått pm både för Kramfors och Nordmaling. 15 ekipage i ettan i Kramfors och 18 i Nordmaling... Åhh spännande säger jag:) 

Ovido - Quiz & Flashcards