Alla inlägg den 8 januari 2009

Av phoenix - 8 januari 2009 22:15

Har hunnit med en del efter jobbet idag. Hämtade Frida på jobbet vid fem och sen har det rullat på.  Susanne och kenzo kom förbi så vi gick en promenad tillsammans för att hundarna skulle få busa lite. Fast Kenzo var mer intresserad av att lukta på alla nya ställen så Phoenix försök till lek ignorerades ordentligt. Men dom var iaf snälla mot varandra så det kändes skönt.


Sen ringde jag viltansvarige på SSRK för att kolla om han hade nån fågel till försäljning. Jodå, det fanns det men skulle vi verkligen ha fågel nu? Han lät mycket förvånad. Svängde förbi och köpte 2 måsar, 2 duvor, 2 krickor, 2 kråkor och 2 trutar. Fungerar väldigt smidigt det där! När jag berättade att vi hade tollare så höll han med om att det kunde vara smart att fortsätta underhålla under vintern. Han tyckte inte att det var den mest viltspontana retrievern:) Tur jag har en kille som fortfarande gillar fågeln...


Ringde sen upp Ulla och kollade om hon var hemma vilket hon var. For förbi där och lämnade av fåglarna i hennes frys och surrade lite. Tror inte Phoenix uppskattade att sitta i bilen och höra och se att Casper och Easy var ute på gården och träffade oss. Men det får han leva med. Får ju träffa dom i helgen när vi ska träna fågel på lördag och gå på kursen på söndag.

Ovido - Quiz & Flashcards