Alla inlägg den 28 januari 2009

Av phoenix - 28 januari 2009 21:10

Ikväll var det dags för träning på bilprovningen igen. Den här gången blev det bara jag och Ulla som kom. De andra var upptagna på annat håll tyvärr. Körde lite värmning först med Phoenix och sen satte jag in honom i bilen medan Ulla körde först Casper och sedan Easy.


Sen tog jag ut Phoenix och Ulla kommenderade oss igenom klass 1. Han var lite ofokuserad till att börja med och ville gärna fram till Ulla för att hälsa på henne men när vi kom igång med linförigheten ordentligt så gick det skapligt iaf. Läggandet gjorde han klockrent. Mest nöjd med att han inte satte sig upp när Ulla sa - Sätt upp hunden! Inkallningen gjorde han riktigt bra. Är nöjd med den idag! Ställandet funkade riktigt bra. Apporteringen började han kanon men såg ut som att han skulle släppa den. Höll dock kvar om än något obeslutsamt. Hoppet gick riktigt bra!


Går han som idag på tävlingen så ska han ta ett första pris men som vi alla vet så är det ju en sak att träna och en helt annan att tävla. Där kan ju allt hända.


Vägde honom i tisdags, nu väger min lilleman hela 22,5 kg. Vart kommer kilona ifrån???

Ovido - Quiz & Flashcards